Oude liefde…

Mijn ouwe getrouwe Pan

Na 7 jaar probleemloos rondtoeren op mijn Honda Pan European stap ik over op mijn oude liefde…
Niet dat mijn Pan verveelde of me in de steek liet maar ik wilde eigenlijk toch wel graag een motor met ABS en wat andere nieuwigheden.

Helaas heeft Honda zijn Pan niet echt meer doorontwikkeld sinds dat deze in 2002 op de markt kwam en zo stuitte ik in mijn speurtocht naar wat anders op een hele mooie BMW R12OO RT uit 2006 bij Motoport Wormerveer.

Weliswaar niet echt een jong exemplaar maar wel een met heel weinig

En zijn opvolger, mooi rood is niet lelijk

kilometers op de teller. Een proefrit bevestigde mijn goede gevoel en de aankoopkeuring van Erik van Lent bevestigde dat nog eens. Vrijdag 24 maart is het eindelijk zover, een ritje naar Wormerveer met de Pan en terug naar Schijndel op de BeemeRT. Wachten is soms best lastig…

Dit bericht is geplaatst in Motor. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.