Hoe snel is jouw iPhone leeg?

Zoals gezegd in een eerder artikeltje ben ik nogal teleurgesteld in de mobiele levensduur van mijn iPhone. Ik heb dan ook besloten om mijn metingen te delen om zo te kijken of er meer mensen tegen dit fenomeen aanlopen. Oh ja, in mijn optiek ben ik een hele lichte gebruiker, mijn iPhone gebruik ik om te bellen, appen, telebankieren, mijn krantje te lezen en het nieuws te volgen…

Woensdag 3 februari, gerepareerde iPhone ontvangen, de batterij was vervangen, aangezet en de batterij stond op 88 procent. Na 43 minuten stand-by was er al 8 procent weg, dat voorspelt niet veel goeds.

Donderdag 4 februari, op 97 procent opgeladen. Na een standby tijd van nog geen 6 uur en een gebruik van 36 minuten was de telefoon teruggezakt naar 41 procent.

Vrijdag 5 februari, hoop telefonisch gedoe met Apple support, ik mag zo ongeveer blij zijn dat ze mijn iPhone in een reparatietraject onderbrengen en het zou best wel eens normaal gedrag van mijn iPhone kunnen zijn! Om zeven uur s’avonds staat de iPhone op 100 procent, drie uur later ga ik naar bed: ik heb de telefoon 47 minuten gebruikt en hij staat op 69 procent.

Zaterdag 6 februari, om acht uur kom ik beneden, helaas mijn iPhone heeft het begeven en moet dus direct aan de beademing, oh nee oplader.

Dit bericht is geplaatst in Technologie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.