iPhone perikelen

Daar sta je dan met je gloednieuwe iPhone 6s… Hartstikke blij, de vingersensor werkt nog fraaier dan in mijn ‘oude’ 5s, snelle reactiesnelheid, appen, mailen je wordt er bijna heel blij van. Bijna want wat blijkt…
Mijn iPhone loopt in no time leeg, batterij inmiddels vervangen door Apple maar nog steeds drama. En het mooie ervan: volgens Apple zou het zo maar eens tot normaal beoogd gedrag kunnen behoren. Ja, ja, een telefoon die helemaal is opgeladen en s’nachts op het nachtkastje terugloopt naar nog geen 30 procent capaciteit…
Benieuwd of de rest van Apple minnend Nederland daar nu ook last van heeft. Voorlopig maar een kabeltje aan mijn mobieltje…

Dit bericht is geplaatst in Technologie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.