Pff, yes!

Zo klonk ik ongeveer toen ik mijn resultaat terug zag. In augustus heb ik de maandag na onze vakantie mijn eerste tentamen aan de OU gedaan. Het ging over Model Driven Development oftewel hoe kun je software laten genereren in plaats van het te programmeren. Natuurlijk had ik me voorgenomen om in de laatste week van de vakantie de stof nogmaals door te nemen, deuh… Blijkbaar toch voldoende geleerd en niet te veel witte wijn gedronken want ik heb een voldoende gehaald! De eerste officiĆ«le studiepunten zijn binnen, nu aan de slag met Discrete wiskunde!

Dit bericht is geplaatst in Familie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.