Nieuwe tuin

Na een week van noeste arbeid en nog wat dagen wachten op tuinmeubelen kunnen we genieten van onze nieuwe tuin.┬á Vrijdags zijn we begonnen met het uitbreken van het terras een klus die we op de zaterdag hebben afgerond. Op maandag ging de tuinarchitect aan de slag en keken we s’avonds tegen een lege tuin, de plataan in het midden was eruit getrokken en de stenen vijvermuren met een moker gesloopt. Dezelfde dag was ook nog een stukje terras reeds gelegd. In de loop van de week werd het terras afgemaakt, de lounge hoek getimmerd en de verlichting gemonteerd. Op donderdag werd een begin gemaakt met de pergola, de waterbollen worden gemonteerd en de planten een plekje gegeven. Op vrijdag de finishing touch en was het wachten op de zwevende parasol en nieuwe buitentafel met stoelen. Daarna een kwestie van de buitenkeuken naar buiten rijden en nu maar genieten van de zon!

Dit bericht is geplaatst in Verbouwing met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.