Een plafond, een plafond, een plafonnetje

De keuken nog maar net gezet wordt hij al weer snel onder het plastic geplakt. In een ijltempo worden keuken en eetkamer van een beschermlaagje voorzien. Een paar uur later en de stucadoor met maatje hebben het hele plafond voorzien van een gladde laag gips. Nu de droogmachine zijn werk laten doen zodat de schilder woensdag zijn gang kan gaan. Morgen komt de stucadoor terug om de grote hoogte van de woonkamer van glad gips te voorzien.

Dit bericht is geplaatst in Verbouwing met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Een plafond, een plafond, een plafonnetje

 1. Wim schreef:

  Jullie weten vast wel waarom een stucadoor geen plank op de grond legt.?????? Hij gooit er toch een kruiwagen naast. Als ik dat zo zie dan ben ik blij dat wij slechts de keuken doen. Alhoewel, al die gaten die in de beton gemaakt moeten worden. Dat zie ik eigenlijk ook niet zitten. Maar goed het duurt nog een week of zes voor het zover is. Eerst nog even met de motor naar Duitsland. Het weer is al geregeld. Succes met het vervolg.

  Groetjes Wim en Tilly.

 2. Wilma schreef:

  Wow, dat ziet er op de foto al goed uit. Ben alleen niet jaloers op de rompslomps!
  Gaan jullie direct in één keer door met de tuin? Of heeft de paashaas die al op orde gemaakt?
  groetjes, Wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.