VVM

Vrijdagmorgen half negen : Vijf Vreemde Mannen liepen er rond en ze hadden allemaal Marie-José nodig. De een voor de electra, de ander voor de Quooker aan te sluiten, de derde voor het water. Maar het vorderde gestaag en gedurende de vrijdag zijn alle laatste keuken puntjes zo goed als afgerond en kon Marie-José beginnen met het inruimen van alle keuken garnituur. De ruimte die we zochten met deze nieuwe keuken hebben we echt wel gevonden buiten dat we nu zeer vloeiend dichtgaande deurtjes en een giga werkblad hebben gekregen. Volgende week komt Peter onze keukenmonteur nog terug voor wat plintwerk en lamparmatuurtjes maar we kunnen weer lekker aan de slag in onze nieuwe keuken. Op naar de stukadoor en de tuinarchitect!

Dit bericht is geplaatst in Verbouwing met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.