Een keuken in wording

Zoals al eerder geblogd, vandaag is de onderbouw geplaatst even als de kast waar straks servies, koelkast en oven in komen. Dat had nog zo zijn eigen uitdagingen, stelpootjes die te kort waren, kasten waar een stuk uit moest om de kookplaat te kunnen plaatsen en doordat we een afwijkende maat blad hebben moest de zijwand nog even een extra stukje wand krijgen. Dat afwijkende granieten blad van 68 bij 305 is trouwens best zwaar, een man of drie kwamen er aan te pas om het goed geplaatst te krijgen.

Dit bericht is geplaatst in Verbouwing met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Een keuken in wording

  1. Tilly schreef:

    Help..zo een gat in de muur wat niet de bedoeling is, is mijn grootste nachtmerrie. Hopelijk komt het toch nog goed. volg dit met meer dan normale interesse omdat die van ons binnenkort ook aan de beurt is. Succes met de opbouw..het wordt zeker mooi.

    Groetjes Tilly &Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.