We gaan van start

Morgen gaat de keuken eruit en de komende week worden de plafonds in huis en woonkamer zo strak als een biljartlaken gestukadoord. Inmiddels zijn we er aan uit wat voor vorm de tuin gaat krijgen. Samen met Roland zijn we uitgekomen op een heerlijke tuin met lekker veel ruimte voor een grote buitentafel en separate verhoogde loungeruimte.  Diverse soorten gras en een aantal planten die onze tuin bijna het hele jaar door een kleurtje gaan geven. De bomen worden mooi uitgelicht en met een drietal waterbollen hebben we nog steeds lekker gekabbel van water op de achtergrond.

Dit bericht is geplaatst in Verbouwing met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op We gaan van start

  1. Wim schreef:

    Skendelse familie. Ik zie nog geen sloopfoto’s? Daar zijn we wel benieuwd naar. Strak ontwerpje die tuin. Succes en Groetjes Wim & Tilly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.