Effe rennen

Pff, vanavond een rondje rennen gedaan. Was de 2de keer sinds lange tijd en dat lieten de spiertjes merken. Hopelijk worden de spieren wat soepeler de komende tijd. Tevens bezig geweest met mijn Garmin sporthorloge met ingebouwde GPS.

Dit bericht is geplaatst in Sport met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Effe rennen

  1. Sasha schreef:

    Goed bezig pap!

  2. sneeuwuil schreef:

    Ja, ja, 100 meter van huis en dan de weg al niet meer terug kunnen vinden of………………………is het uit voorzorg dat ze zwoegende Bart weten te tracren. In elk geval ben je lekker sportief bezig met béta-endorfinehormoontjes aan te maken.

    Sneeuwuil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.